Tuesday 24 April 2012

Овочево-вівторкове


Смачного!
Рагу
2 картоплі
2 невеликих цукіні
1-2 моркви
1 цибуля
шматок брукви
філе курки
5 шампіньйонів
3-4 помідорки
баночка вареного горошку
кілька головок брюссельської капусти
приправки, томатна паста
Готувати просто


 Відваріть попередньо брюссельську капусту (10-12 хв в кип'ячій воді) і грудинку (класти в холодну воду, чекати, поки закипить, варити 10-15 хв).
Нарізайте овочі і попередньо відварену грудинку кубиками, (моркву можна потерти).
Обжарюйте до напівготовності:
1. цибуля + морква
2. картопля + бруква (можна і без брукви)
3. цукіні + гриби + помідори

У окрему каструлю чи казанок в черзі того, як ви обжарюєте, кладете спершу 1, далі 2, далі 3.
Воно собі там дотушкується до готовності. Додаєте грудинку, горох, капустку, приправки і ням-ням!


No comments:

Post a Comment