Tuesday 13 December 2011

Нямчики

Давненько нічого смачненького не писала. Так ось, тримайте :)
Тефтелі під соусом, запечені у духовочці.

0,7 кг фаршу (яловичина) 1-2 яйця 125г рису 1 цибулина, сіль, перець петрушка, кріп. Рис відварюємо в підсоленій воді до напівготовності.Промиваємо холодною водою. Цибулину нарізаємо дрібнесенько і смажимо на розігрітій сковорідці до майже прозорості. Додаємо у фарш яйце, сіль, перець, кріп, петрушку, рис і цибульку, які встигли вистигти трохи. Все добре перемішуємо. Мокрими ручками робимо кульки (Розмір вибирайте самі). Тефтелі вкладаємо у вогнетривкий посуд, змащений трохи олійкою. Заливаємо томатним соком (кетчупом),
розмішаним зі сметаною, водичкою і сіллю, щобтефтелі були майже прикритими. Зверху накриваємо фольгою. Ставимо в розігріту до 180 ° духовку на 40 хвилин.
СМАЧНЮСІНЬКОГО! мммм......
Як це було (фотки, як завше, коли нема під руками фотоапарата, із телефончика):




No comments:

Post a Comment