Sunday 27 November 2011

Миті однієї суботи

Вже давно планували в якусь суботу таки сходити в боулінг. Ну ось, вирішили в цю. Плани із самого ранку прийшлося корегувати через двогодинну відсутність Діми по робочих питаннях, але все ж до боулінгу справи дійшли. Грали ми не
дуже довго, не дуже старанно, але весело.
Далі вирішили погуляти. Сонце і тепла температура дуже вже заохочували до прогулянки. Випадково зустріли на вулиці Санту із його санчатами та двома... оленями. Усі нинішні фото зроблені на телефон, тому оленів тих не так вже й гарно видно, але повірте на слово, вони справжні, спокійні і красиві, стояли і жували сіно.
Далі ми трохи "покаталися" на дитячих гойдалочках. То дуже кумедно, згадується щасливе і хороше дитинство, і так тепло на серці!
На баскетбольній площадці хтось випадково (чи ні) залишив м'яч, ну, зрозуміло, що мені відразу захотілося його покидати. Є ось таке, компроментуєче мою кар'єру великої баскетболістки, відео)))


Коли ми все ж дійшли до центру нашого Нанітона, дуже схотілося гарячого шоколаду і якогось найсмачнішого у світі тістечка. Перекусили в Muffin Break смаколиками.
А що справді додає світлого і дивовижного настрою, так це прикрашена ялиночка, передрізвяні пісні, щасливі і світлі люди.
Радості усім!

2 comments:

  1. Привет, Дима и Мила.

    Подарки уже друг другу купили? Мила, я даже могу посоветовать, какой подарок купить Диме: Nikon D700 ;)))

    Руст.

    ReplyDelete
  2. Привет, Рустам!
    Ещё не купили, только присматривались :).

    ReplyDelete