- Ingredients
- 515g Diced Beef Casserole
- 1 onion, roughly chopped
- 1 leek, trimmed and sliced
- 1 stick celery, thickly sliced
- 150g carrots, thickly sliced
- 125g mushrooms, halved
- 2tsp mixed dried herbs
- 2 reduced-salt beef stock cubes
- 1tbsp tomato purée
- 2tbsp brown sauce
- 250ml brown ale, beer or water
- 1tbsp cornflour mixed with 2tbsp water
- Mashed potato, to serve
- Steps
- 1. Preheat the oven to 150C/ 130C Fan/Gas 2. Put the beef in a large casserole dish with the vegetables and gently mix together.
- 2. Sprinkle on the herbs. Heat 350ml water in a pan until simmering. Remove from the heat and add the stock, puree and brown sauce, then stir until dissolved. Add the ale, beer or water.
- 3. Pour over the meat. Cover and bake for 4 hours. Stir in the cornflour paste, cover and return to the oven for 5 minutes. Serve with mash.
Tuesday 10 January 2012
Easiest ever beef casserole
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Небольшая поправка. В духовке оно было 2 часа. За это время было дважды перемешано.
ReplyDeleteПиво, вернее эль, придало приятный вкус, но в следующий раз надо будет выбрать без горчинки.
Leeks - на любителя, мне не особо понравился.
Чтобы не играться с приправами/бульйоном был просто пакетик "Caserole" из Асды.
ВКУСНО!