Friday 27 January 2012

Ідеї до столу




    Макарони і овочі.  Про поєднання цих продуктів вже раніше писала тут: http://colonisers.blogspot.com/2011/12/blog-post_28.html .

Ось ще один невибагливий рецепт.

Макарони - 200 г (на 2 порції);
1 цукіні (можна молодий кабачок);
1 морквинка;
жменька оливок (зелені, чи чорні, на ваш смак);
1 зубочок часнику(можна і без нього);
сир м'який (на ваш смак) 50 г;
твердий сир (пармезан) 20-50 г;
один солодкий червоний перець;

 капуста брюссельська 100 -150 г;

спеції (за вашим смаком);
сіль.

Капусту варимо до напівготовності (10-15 хв). Нарізаємо овочі (моркву, цукіні, перець) соломкою. Оливки - навпіл. На розігріту сковороду наливаємо оливкової олії (соняшникова теж підійде чудово), обсмажуємо спершу моркву до легкої скоринки.  Далі - порізаний цукіні, червоний перець (перець я ріжу навпіл, а далі на смужки) і тут можна натерти на терочці 1 зубочок часнику, він додасть ароматності страві. Потім дадаємо оливки. Зварені капустки перерізаємо на половинки і кидаємо на скоровідку в самому кінці приготування, практично разом зі спеціями.  
За час, поки ви смажите овочі (15хв), варяться макарони. Викладаємо на тарілку макарони, посимаємо їх м'яким сиром, зверху викладаємо овочі, посипаємо пармезаном. 

Ось і все, смачного!

No comments:

Post a Comment