Макарони і овочі. Про поєднання цих продуктів вже раніше писала тут: http://colonisers.blogspot.com/2011/12/blog-post_28.html .
Ось ще один невибагливий рецепт.
Макарони - 200 г (на 2 порції);
1 цукіні (можна молодий кабачок);
1 морквинка;
жменька оливок (зелені, чи чорні, на ваш смак);
1 зубочок часнику(можна і без нього);
сир м'який (на ваш смак) 50 г;
твердий сир (пармезан) 20-50 г;
один солодкий червоний перець;
капуста брюссельська 100 -150 г;
спеції (за вашим смаком);
сіль.
Капусту варимо до напівготовності (10-15 хв). Нарізаємо овочі (моркву, цукіні, перець) соломкою. Оливки - навпіл. На розігріту сковороду наливаємо оливкової олії (соняшникова теж підійде чудово), обсмажуємо спершу моркву до легкої скоринки. Далі - порізаний цукіні, червоний перець (перець я ріжу навпіл, а далі на смужки) і тут можна натерти на терочці 1 зубочок часнику, він додасть ароматності страві. Потім дадаємо оливки. Зварені капустки перерізаємо на половинки і кидаємо на скоровідку в самому кінці приготування, практично разом зі спеціями.
За час, поки ви смажите овочі (15хв), варяться макарони. Викладаємо на тарілку макарони, посимаємо їх м'яким сиром, зверху викладаємо овочі, посипаємо пармезаном.
Ось і все, смачного!
No comments:
Post a Comment